Candidatures 2019

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES (A.M.P.A.)

Desde la Junta Directiva actual als informem que es portarà a terme el procés de votació per la renovació dels càrrecs de la junta, al dia dilluns 13 de maig en horari de 12:30 a 18:30 de la tarda, on es disposarà una urna en l’entrada principal de l’escola, per fer efectiu al vot. Indicar que es comptabilitzarà un vot per família sòcia de l’Ampa. Per qualsevol dubte o aclariment poden adreçar-se a info@ampapaidos.cat Amb la present comunicar Assamblea Extraordinària que tindrà lloc el proper dimarts 28 de maig de 2019, a les 20.30 h per acceptació de càrrec.

Atentament,

LA PRESIDENTA

Eva Arias Sant Fruitós de Bages, 9 de maig del 2019

————————————————————————————————————-

CANDIDATURES JUNTA DIRECTIVA:

Opció A

President: Ruben Berenguer Polo

Vicepresident: Jordi Querol Crespo

Secretària: Queralt Amella Miró

Opció B

Presidenta: Eva Fàbregas Galobart

Vicepresident: Pere Riba Torras

Secretària: Virgínia Garcia Fernàndez